چگونگی ابراز علاقه به امام زمان (عج)
یا اباصالح المهدی
یا ابا صالح المهدی ادرکنی
پنج شنبه 29 تير 1391برچسب:, :: 9:41 ::  نويسنده : مرتضی

 

حجت‌الاسلام محسن قرائتی با بیان ۱۹ ویژگی و ۳ وظیفه، چگونگی ابراز علاقه به امام زمان (عج) را تشریح کرد.

حجت‌الاسلام «محسن قرائتی» مفسر قرآن کریم در برنامه درس‌هایی از قرآن این هفته با تفسیر فرازهایی از «دعای عهد» به مناسبت نیمه ماه بزرگ شعبان، در خصوص چگونگی علاقه به امام زمان گفت: در دعای عهد از طرف جمیع مؤمنان به امام سلام داده می‌شود؛ پس علاقه یک «علاقه جمعی» است، در این دعا سلام مؤمنان از مشرق و مغرب زمین به امام زمان (عج) گفته می‌شود پس این «علاقه بدون مرز» است، «علاقه بدون شرط»، زیرا می‌گوید: مرده و زنده هم سلام می‌دهند، «علاقه بدون تاریخ»، بدان معنا که سلام از طرف خودم و اجدادم، «علاقه بی‌حساب»، زیرا از علاقه به اندازه وزن عرش خدا سخن می‌گوید، «علاقه تازه به تازه»، زیرا می‌گوید: در این روز و در همه روزها، «علاقه رو به رشد»، زیرا ابتدا می‌گوید: من با تو عهد می‌بندم بالاتر از آن با تو گره می‌خورم و با تو بیعت می‌کنم، «علاقه حتمی»، زیرا می‌گوید: این علاقه به گردن من است.

قرائتی در ادامه به
«علاقه افتخارآمیز» اشاره کرد و گفت: در دعای شریف عهد بیان می‌شود که اماما به تو علاقه دارم و از این رو خدا را سپاس، «علاقه همراه با تمام مراحل»، زیرا می‌گوید: بالاتر از شیعیان، مدافعان و شتابندگان به سویش، «علاقه‌ای عاشقانه و ریشه‌ای»، «علاقه همراه با عمل»، «علاقه در راه صحیح»، «علاقه‌ای که در خط خدا و رسول خدا باشد»، «علاقه درست و حساب شده»، «علاقه ابدی تا قیامت»، «علاقه همراه با اصلاحات»، «علاقه همراه با سرعت در ظهور»، «علاقه برای احیای دنیا و رونق مکتب تشیع»، علاقه به امام زمان (عج) باید اینگونه باشد.

این مفسر قرآن کریم صاحب‌الزمان (عج) را حجّت عالمیان خواند و گفت: امام زمان (عج) حجّت است و اگر نبود دنیا اعتبار نداشت و به وجود نمی‌آمد؛ مانند اسکناسی که بدون نخ بی‌ارزش و اعتبار است، همچنین امام زمان (عج) غایب است و ما او را نمی‌بینیم ولی او ما را می‌بیند و بر کارهای ما واقف است، مانند حضرت یوسف (ع) که برادران خود را شناخت ولی برادران او را نشناختند.

وی امام زمان (عج) را پدر همه امّت خواند و گفت: قرآن کریم می‌فرماید: ابراهیم (ع) پدر شما است و در دعای ندبه هم داریم که پیامبر (ص) فرمودند: من و علی (ع) پدر شما هستیم و امام زمان (عج) نیز چنین نقشی دارند؛ حال وظیفه ما در قبال امام زمان (عج) چیست؟

این استاد قرآن، «تبعیت از ولایت‌فقیه را برجسته‌ترین وظیفه ما در دوران غیبت امام زمان (عج)» برشمرد و گفت: خود امام زمان می‌‌فرماید: وقتی من نیستم به دنبال ولی‌فقیه بروید، همچنین «انجام واجبات و ترک محرمات که خود سیر و سلوک را به همراه خواهد داشت وظیفه دیگر ما است».

*بعضی‌ها مانند گاو‌صندوق گوشتی هستند

قرائتی در خصوص انفاق و پرداخت سهم امام اظهار داشت: باید سهم امام را پرداخت کرد؛ بسیاری از افراد متمول هستند که از مال‌شان انفاق نمی‌کنند و سهم امام زمان (عج) را پرداخت نمی‌کنند و به راستی چنین کسانی همچون گاوصندوق گوشتی هستند که مال را برای وارث خود نگه‌داری می‌کنند.

وی «صدقه دادن به نیت سلامتی و فرج امام زمان (عج) را از دیگر وظایف ما نسبت به امام زمان ‌(عج)» بیان کرد و گفت: هرگاه می‌خواهید صدقه بدهید ابتدا به نیت سلامتی حضرت مهدی (عج) باشد و سپس برای خودمان، همچنین اگر خدا به ما پسری داد شایسته است نامش را مهدی بگذاریم.




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان یا اباصالح المهدی و آدرس morteza77.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 2
بازدید کل : 21116
تعداد مطالب : 8
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1